Kvistgård Agility Forening har besluttet at aflyse DENMARK OPEN 2021.
Ved tilmeldingsfristens udløb havde vi modtaget færre tilmeldinger end de 800 starter pr. stævnedag, som vi havde fastsat som mindstekriterie for gennemførelse. Dertil kommer, at vi fortsat manglede en del indbetalinger af deltagergebyret – størsteparten fra udenlandske deltagere – hvilket grundet den fortsatte usikkerhed omkring COVID-19 genåbningen af Danmark, herunder ikke mindst udenlandske deltageres mulighed for at rejse til og fra Danmark i juli måned, naturligvis er fuldt forståeligt.
Vi er meget kede af – for andet år i træk – at skulle aflyse sommerferiens agilitymæssige “højdepunkt”, men desværre ser vi på nuværende tidspunkt ingen anden mulighed end at trække “aflysningskortet”.
Over for alle, som har vist os tillid, og tilmeldt og betalt for deltagelse i stævnet, beklager vi naturligvis de ulemper, som aflysningen måtte afstedkomme, men vi håber til gengæld, at vores beslutning kommer tids nok til, at alle alligevel kan få en god sommerferie.
Som lovet vil vi naturligvis refundere forudbetalte deltagergebyrer. Dette kan desværre kun ske via bankoverførsel, hvorfor vi anmoder om at modtage en mail med nødvendige bankoplysninger (reg-nr. og kontonr.), så vi kan tilbageføre indbetalte deltagergebyrer.
Med ønsket om en – trods alt – god sommer til alle, og endnu en gang undskyld for ulejligheden.
Poul Lerche
Stævneleder
Denmark Open 2021