I f.m. åbningen af tilmeldingen til Denmark Open har vi modtaget en del spørgsmål. Nedenfor kan du se de oftest stillede spørgsmål samt vores svar på disse:

SPM: Skal jeg betalefor min tilmelding, så snart jeg har tilmeldt mig?

SV: Din tilmelding er først endeligt bekræftet, når din betaling er registreret. Hvis vi – fordi max. antal starter nås – lukker for tilmelding, inden din betaling er registreret, vil du – uanset tilmeldingstidspunkt – automatisk blive overført til ventelisten. Dette vil du naturligvis modtage besked om pr. mail, hvis det bliver nødvendigt.

SPM: Vil udenlandske deltager få refunderet deltagebyret, hvis de pga. COVID-19 ikke kan rejse til Danmark?

SV: Hvis de DANSKE myndigheder opretholder et indrejseforbud for udlændinge til Danmark, vil vi naturligvis refundere deltagergebyret. Hvis deltagelse umuliggøres af myndighederne i EGET land eller lande som passeres på gennemrejse på vej til eller hjem fra Danmark, vil deltagergebyret principielt IKKE blive refunderet. Det er imidlertid ikke muligt at gennemskue alle de mulige kombinationer af rejseforbudsregler, så vi vil ikke på forhånd udelukke, at tilbagebetaling i en eller anden form kan komme på tale.

SPM: Vil der blive stillet krav om COVID-19 test eller “Coronapas” for at kunne deltage i Denmark Open?

SV: På dette område vil vi følge de krav og retningslinjer, som myndighederne gør gældende på tidspunktet for afvikling af Denmark Open. COVID-19 er fortsat en ”spiller”, som vi alle er nødt til at forholde os til. Derfor forventer vi, at alle udviser hensyn til hinanden, og opfordrer derfor til, at alle deltagere, som ikke er færdigvaccinerede på afviklingstidspunktet, i stedet lader sig COVID-19 teste umiddelbart op til stævnestart.